För boende

Allt som är bra att veta för dig som bor i lägenhet.

Rökförbud på lekplatser

Den 1 juli 2019 träder den nya tobakslagen i kraft. Då blir det förbjudet att röka på lekplatser och vid entréer till butiker och restauranger. Förbudet omfattar även e-cigaretter.

Einar Mattsson kommer skylta upp med rökförbud på de lekplatser i våra områden som omfattas av rökförbudet.

Även om lagen inte omfattar entréer till bostadshus ber vi er som röker att ta hänsyn till era grannar genom att inte röka direkt utanför huset. Röken går lätt in i trapphus eller via ventilation till din granne. Tack för att du respekterar reglerna och visar hänsyn.

Värmen i din lägenhet

Värmesystemet ska se till att det är minst 20 grader i din lägenhet. Vid övergången mellan sommar och höst kan det ta lite tid innan det blir varmt i huset. Ha tålamod – värmen är på väg.

Bra att veta

• Håll fritt framför elementet. En soffa eller tjocka gardiner framför elementet kan hindra värmen att stråla ut i rummet.
• Luftventiler vid fönstret ska vara öppna så att det kommer in frisk luft. Luften värms upp av elementen och sprids i lägenheten.
• Du kan kontrollmäta temperaturen i midjehöjd i mitten av rummet. Kontrollera temperaturen några dagar i följd. Om det är lägre än 20 grader under flera dagar gör du en felanmälan till oss.

Beställ bredbandstjänster via Zmarket.se

Du som bor i ett hus som ägs av Einar Mattsson har tillgång till ett öppet fibernät. Via Zmarket.se kan du välja mellan ett brett utbud av bredbandstjänster.

Einar Mattssons hus är framtidssäkrade med ett öppet fibernät. Du som bor hos oss kan själv välja leverantör för bredbandstjänster. Gå in på Zmarket.se och skriv in din adress. Sedan kan du jämföra tjänster, logga in och beställa.

Behöver du mer information om vad som passar dig bäst, ringer du Bredbandsrådgivaren 010-130 79 79.

Har du frågor om dina nuvarande tjänster eller behöver teknisk support kontaktar du alltid din tjänsteleverantör.

Hyr en parkering av oss

Är du trött på att leta efter ledig gatuparkering? Vi hyr ut parkeringsplatser och p-platser i garage vid våra fastigheter runt om i Stockholm. Just nu finns det många platser att välja mellan både i innerstaden och i norr- och söderförort.

Om du är intresserad att hyra en p-plats loggar du in på Mina sidor och lägger in dina önskemål. Du kan välja mellan område samt om du önskar parkering utomhus eller i garage. Det går också bra att välja parkering för MC.

Du kan prenumerera så att du får e-postmeddelande när det finns lediga p-platser som passar dina önskemål.

Fråga oss