För boende

Allt som är bra att veta för dig som bor i lägenhet.

Zmarket.se - ny tjänsteportal för bredband och tv

Under hösten får Einar Mattssons hyresgäster tillgång till ett större utbud av tjänster för bredband och tv, när vi byter till tjänsteportalen Zmarket.se.

Einar Mattssons hus är framtidssäkrade med ett öppet fibernät. Du som bor hos oss kan själv välja leverantör för bredbandstjänster. Nu inleder vi ett samarbete med Zitius, ett Teliaägt bolag, och fastigheterna migreras successivt under perioden vecka 41- 48. Vid omkopplingen och byte av teknisk utrustning kan det förekomma korta avbrott i nätet. När omkopplingen är klar i din fastighet finns din adress med på Zmarket.se så att du kan logga in och beställa.

Om du redan har beställt bredbandstjänster via fibernätet och är nöjd med dessa behöver du inte göra någonting. De bredbandstjänster som du har idag kommer att fungera precis som vanligt. Har du frågor om dina nuvarande tjänster eller behöver teknisk support kontaktar du alltid din tjänsteleverantör.

Värmen i din lägenhet

Värmesystemet ska se till att det är minst 20 grader i din lägenhet. Vid övergången mellan sommar och höst kan det ta lite tid innan det blir varmt i huset. Ha tålamod – värmen är på väg.

Bra att veta

• Håll fritt framför elementet. En soffa eller tjocka gardiner framför elementet kan hindra värmen att stråla ut i rummet.
• Luftventiler vid fönstret ska vara öppna så att det kommer in frisk luft. Luften värms upp av elementen och sprids i lägenheten.
• Du kan kontrollmäta temperaturen i midjehöjd i mitten av rummet. Om det är lägre än 20 grader gör du en felanmälan till oss.

Fråga oss