För boende

Allt som är bra att veta för dig som bor i lägenhet.

Nu gör vi vårfint

Under våren städar vi utemiljön och planterar vårblommor i krukor. Vi hoppas att du tycker det blir fint.

● I samband med städningen kan det damma och låta en del. Tack för ditt tålamod.● Under maj putsar vi fönster i trapphusen.
● Stockholms stad sopar gator och torg under april och maj. Så om du funderar på fönsterputs och vill slippa damm på nyputsade fönster - vänta tills sandsopningen är klar på gatorna.

Hyr en parkering av oss

Är du trött på att leta efter ledig gatuparkering? Vi hyr ut parkeringsplatser och p-platser i garage vid våra fastigheter runt om i Stockholm. Just nu finns det många platser att välja mellan både i innerstaden och i norr- och söderförort.

Om du är intresserad att hyra en p-plats loggar du in på Mina sidor och lägger in dina önskemål. Du kan välja mellan område samt om du önskar parkering utomhus eller i garage. Det går också bra att välja parkering för MC.

Du kan prenumerera så att du får e-postmeddelande när det finns lediga p-platser som passar dina önskemål.

Beställ bredbandstjänster via Zmarket.se

Du som bor i ett hus som ägs av Einar Mattsson har tillgång till ett öppet fibernät. Via Zmarket.se kan du välja mellan ett brett utbud av bredbandstjänster.

Einar Mattssons hus är framtidssäkrade med ett öppet fibernät. Du som bor hos oss kan själv välja leverantör för bredbandstjänster. Gå in på Zmarket.se och skriv in din adress. Sedan kan du jämföra tjänster, logga in och beställa.

Behöver du mer information om vad som passar dig bäst, ringer du Bredbandsrådgivaren 010-130 79 79.

Har du frågor om dina nuvarande tjänster eller behöver teknisk support kontaktar du alltid din tjänsteleverantör.

Fråga oss