Lediga jobb

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? På Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Det finns stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Linda, Josephine, Martin, Bella och Danish som berättar vad de gillar mest.

Här är jobben för dig

4 Just nu har vi 4 lediga tjänster

Chef till servicecenter

Läs mer om jobbet

Vi söker en ny chef till vårt Servicecenter som kommer att leda ett team med 10-talet duktiga medarbetare inom reception och felanmälan. Du kommer att ha en drivande och viktig roll i såväl projektet som i företaget. 

VD till Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB

Läs mer om jobbet

Nu söker vi vd till vårt fastighetsförvaltningsbolag inom Einar Mattsson-koncernen. Vi förvaltar idag totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer, varav 5500 är våra egna bostäder. 

Gruppchef till avdelningen utemiljö

Läs mer om jobbet

Vi söker en gruppchef till vår avdelning Utemiljö med erfarenhet från skötsel och projekt i utemiljö kring bostäder samt av att leda 10-20 medarbetare både administrativt och operativt. Som gruppchef har du en viktig roll i såväl projektet som i företaget. 

Praktikant inom fastighetsförvaltning

Läs mer om jobbet

Einar Mattsson söker två praktikanter till vår fastighetsförvaltning till våren 2019. Du som går utbildning till fastighetsförvaltare, andra året, är välkommen att söka. 

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”. Du kan också välja att göra en spontanansökan.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"Det är roligt och stimulerande att jobba här eftersom det är lätt att kunna vara med och påverka både verksamhetens och min egen utveckling. Det är ett företag med fina värderingar, omtänksamma och roliga kollegor – trivs du och har kul på jobbet blir det lättare att prestera!"

Linda Platschef
Fråga oss