Gruppchef till avdelningen utemiljö

Vi söker en gruppchef till vår avdelning Utemiljö med erfarenhet från skötsel och projekt i utemiljö kring bostäder samt av att leda 10-20 medarbetare både administrativt och operativt.

Dina arbetsuppgifter

Som gruppchef hos Einar Mattsson har du en viktig roll i såväl projektet som i företaget. Gruppchefen ska aktivt bidra till att utveckla den växande verksamheten för att skapa nya affärsrelationer samt säkerställa kvalitén i de befintliga. Du är en del av vår ledningsgrupp inom fastighetsdrift.

Du arbetar operativt med att driva projekt och skötsel framåt tillsammans med dina medarbetare. Du kommer att ingå i ett socialt team med god sammanhållning som idag består av en arbetsledare, en projektledare samt 8-10 trädgårdsarbetare som du också har personalansvar för.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att leda, bereda och fördela den dagliga produktionen, ekonomiuppföljning inklusive kalkylering, planering och uppföljning av resultatenheten, kvalitetssäkring samt miljö- och arbetsmiljöarbete. Du kommer även att själv driva projekt och skötseluppdrag. Du har eget resultatansvar för din avdelning och rapporterar till avdelningschefen för fastighetsdrift och kommer att verka för att organisationen arbetar i de verktyg, rutiner och processer vi använder och som säkerställer kvalitén i arbetet.

Om företaget

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Inom byggbolaget erbjuder vi ledarskapsutveckling för samtliga medarbetare. Inom bolaget finns en stor stolthet för våra gemensamt byggda projekt och slutförda uppdrag.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt – och fastighetsbolag.

Fråga oss