Medarbetare utemiljögruppen

Vi söker medarbetare till vår avdelning utemiljö för arbete med skötsel och projekt i utemiljön kring våra bostäder. Som medarbetare på vår avdelning har du en viktig roll i det team som ser till att miljön kring våra bostäder är trivsam och säker. Trädgårdsteamet arbetar bland annat med att sköta och utveckla våra egna och våra kunders innerstadsträdgårdar. Arbetet utgår från Södermalm.

Arbetsbeskrivning

I rollen som medarbetare i vår avdelning för utemiljö kommer du att utföra gräsklippning, häckklippning, planering och ogräsrensning samt beskärning av buskar och träd. Du kommer även att utföra en del mindre anläggningsarbete samt övrigt förekommande uppgifter med anknytning till området.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna med inriktning på trädgård, naturbruk eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har kunskap och intresse för området utemiljö och trädgård.

Du är serviceinriktad och ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat. Du gillar att jobba med förbättringar och utveckling, ser vad som behöver göras och är beredd att rycka in där det behövs.
Det är önskvärt att du tidigare arbetat inom området utemiljö.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Tjänsten är placerad i Stockholm. B-körkort är ett krav.

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Karlsson via vår växel 08-586 263 00.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök här
Sista ansökningsdag: 2019-04-05
Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Fråga oss