Projektledare för ROT-tjänster

Vi söker en projektledare till gruppen fastighetsutveckling som är en del av Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. Vi söker dig som har en god känsla för ombyggnads- och underhållsprojekt med en trygghet i att självständigt driva projekt inom detta område. Exempel på arbetsuppgifter är att planera, strukturera, leda och driva, i första hand underhållsprojekt från projektering till att garantitid löper ut.

Vem är du?

Du har erfarenhet från projektledning inom i första hand ombyggnationer. Du har goda kunskaper i byggprocessens olika faser samt ekonomistyrning i byggprojekt. Du har erfarenhet av upphandling och vet hur man upprättar avtal, det är meriterande om du arbetat i en beställarroll. Du har ingenjörsutbildning med lämplig inriktning alternativt flera års arbetslivserfarenhet från entreprenad, konsult- eller beställarverksamhet. Vi värdesätter kunskaper inom entreprenadjuridik och ser erfarenhet inom ombyggnationer av fastighetens klimatskal som extra meriterande. Vi ser gärna att du är strukturerad, planerar ditt arbete väl, har förmåga att väga samman komplex information och kan ha flera projekt på gång samtidigt.

I denna roll arbetar du självständigt men med kollegor där vi stöttar varandra och delar erfarenheter. Då arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter är det viktigt att du har god förmåga att vara kommunikativ, skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.

Kontakt och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Fast månadslön efter överenskommelse. Vi beräknar att tjänsten ska vara tillsatt i slutet av november.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Westerberg, chef för fastighetsutveckling, 08-586 265 77. 

Välkommen in med din ansökan!

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Fråga oss