Projektledare för ROT-tjänster

Einar Mattsson fortsätter att expandera och söker nu en duktig projektledare inom ROT till vår avdelning för affärs- och fastighetsutveckling som i sin tur är en del av Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. Har du en god känsla för ombyggnads- samt underhållsprojekt och tycker om att arbeta både självständigt och i team? Sök då tjänsten som Projektledare inom ROT hos Einar Mattsson

Arbetsuppgifter

Du kommer företrädesvis arbeta med ROT-projekt för vårt fastighetsbestånd runt om i Stockholm avseende de av våra fastigheter som är från 50-talet, 60-talet och 70-talet. I en del av fastigheterna finns även ett fåtal kommersiella lokaler.

Övriga arbetsuppgifter blir att:

  • Driva bygg- och underhållsprojekt från ax till limpa
  • Leda projekt i mål mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid
  • Utföra eller medverka vid kostnadsbedömningar/kalkyler
  • Vara med entreprenörer och konsulter i upprättande och skrivande av entreprenadavtal
  • Ansvara för upphandling av projekt och val av lösning tillsammans med entreprenör
  • Upprätta slutkostnadsprognoser med budgetansvar och ha en tät dialog med våra fastighetsförvaltare

Du välkomnas till vårt huvudkontor på Södermalm och rapporterar till chefen för fastighetsutveckling.

Din profil

Du har en ingenjörsutbildning med lämplig inriktning alternativt flera års erfarenhet från entreprenad-, konsult- eller beställarverksamhet. Du har goda kunskaper i byggprocessens olika faser samt ekonomistyrning i byggprojekt. För att lyckas i rollen har du också goda kunskaper inom entreprenadjuridik och har erfarenhet av upphandlingar.

I denna roll arbetar du självständigt men med kollegor där vi stöttar varandra och delar erfarenheter. Då arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter är det viktigt att du har god förmåga att vara kommunikativ, skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer.

Din ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 22 mars 2019.

I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil.

Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.

Ansök här
Sista ansökningsdag: 2019-03-22
Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Fråga oss