Uppdragsansvarig förvaltare

Vi söker en självgående och strukturerad förvaltare av befintliga bostadsrättsföreningar. Det är en heltidstjänst och tillsvidareanställning med placering i våra moderna lokaler på Södermalm. Tjänsten är hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

Arbetsbeskrivning

Rollen som uppdragsansvarig förvaltare innebär att självständigt ansvara för att leveransen till kund håller avtalad kvalitet, att kundrelationen utvecklas och att säkerställa Einar Mattssons affär kopplat till kunden.

Arbetet ska utföras på ett proaktivt sätt, både självständigt och genom uppdragsteamet, i enlighet med befogenheter och processer för att uppnå fastighetsägarens målsättning. Kunderna är större bostadsrättsföreningar (ca 200 lägenheter och uppåt), primärt i Stockholms innerstad. I ditt ansvar innefattas budget- och uppföljningsansvar, utvecklings- och värdeökningsarbete samt miljö- och hälsoansvar.
Följande arbetsuppgifter kan förekomma inom ramen för uppdragen:

  • Planering, ledning och uppföljning av förvaltningsteamet
  • Kontinuerlig kontakt med beställare, lokalhyresgäster, boende samt myndigheter
  • Upphandling, projektledning och rådgivning
  • Uthyrning och förhandling av kommersiella lokaler
  • Delta i utvecklingen av interna processer, rutiner och system
  • Arbeta aktivt med utveckling och förbättring av fastigheten, affären och erbjudandet gentemot kunden.

Vem är du?

Vi ser i denna roll att du är en van förvaltare med minst 3 - 5 års erfarenhet och behärskar alla delar inom förvaltarrollen, såsom planering, styrning och ledning, dagligt förvaltningsarbete samt fastighetsägarens ansvar mycket väl.

Vi ser helst att du har en fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning, och det är viktigt att du har kännedom om fastighetsekonomi, entreprenadjuridik och erfarenhet av självständig upphandling samt projektledning av mindre- och medelstora underhållsarbeten. Du behöver även ha kunskap i relevant lagstiftning samt har förmåga att fatta affärsmässiga beslut.

Vi förväntar oss att du har förmåga att ta initiativ och arbeta självständigt, är ansvarstagande och beslutsför. Att du är kommunikativ och har lätt att samarbeta med andra tar vi också för självklart, likväl att du är kvalitetsmedveten. Du har problemlösningsförmåga och inser vikten av att arbeta proaktivt mot dina kunder. Du är tekniskt kunnig, intresserad av att hålla dig uppdaterad inom ditt område och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Du har vana av budget- och resultatansvar, kunskap om hyreslagstiftningen samt lagstiftning som berör verksamheten och fastighetsägarens ansvar.

Bas-P/Bas-U och heta arbeten är meriterande erfarenheter. Du behöver inneha B-körkort.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett stabilt och långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter drygt 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Vårt förvaltningsbolag erbjuder tillgång till att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 16 000 bostäder åt olika aktörer varav 5700 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.

Kontaktperson

I denna rekrytering arbetar Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB med Experis Engineering.
För frågor angående tjänsten kontakta Joakim Pergefors Eriksson, ansvarig rekryteringskonsult, på 072-503 21 64.

Välkommen in med din ansökan!

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Fråga oss