Lediga jobb på Einar Mattsson

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Kim, Johan, Yad och Matilda som berättar vad de gillar mest med att jobba på Einar Mattsson. 

Här är jobben för dig

7 Just nu har vi 7 lediga tjänster

Einar Mattsson söker fastighetsförvaltare

Läs mer

Är du omtänksam, engagerad och framåt? Har du ett genuint intresse för fastigheter och vill arbeta med förvaltning av hyresrätter? Då har vi jobbet för dig!

Sista ansökningsdag: 2022-07-20

Verksamhetsutvecklingschef till Einar Mattsson

Läs mer

Som Verksamhetsutvecklingschef har du ansvar för att koordinera och operativt leda bolagens utvecklingsarbeten i nära samarbete med koncernens hållbarhetschef.

Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Einar Mattsson söker drifttekniker

Läs mer

Att du är omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för fastigheter och driftteknik, då har vi jobbet för dig!

Sista ansökningsdag: 2022-07-03

Områdesförvaltare till Einar Mattssons bestånd i Hjulsta, Tensta, Sundbyberg och Barkarbystaden

Läs mer

Är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för fastigheter och social hållbarhet då har vi jobbet för dig! I rollen som områdesförvaltare får du möjlighet att kombinera detta i en och samma roll.

Sista ansökningsdag: 2022-07-03

Einar Mattsson söker medarbetare till utemiljö

Läs mer

Är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för området utemiljö, då har vi jobbet för dig!

Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Einar Mattsson söker Microsoft 365-specialist

Läs mer

Hos oss får du möjligheten att utvecklas i takt med Microsoft 365 med fokus på lösningar för samarbete och personlig produktivitet. Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa och drivs av att göra saker bättre och enklare för våra medarbetare.

Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Einar Mattsson söker en ROT-koordinator

Läs mer

Som ROT*-koordinator kommer du i huvudsak att arbeta med hyresgästfrågor i stambytesprojekt där vi renoverar i olika omfattning. Tillsammans med ett team som består av förvaltare, biträdande förvaltare, projektledare och byggledning kommer du att arbetet med specifika ROT-projekt

Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"När man som jag är social och gillar att hjälpa människor, så är det roligt att jobba som fastighetstekniker. Variationen utav arbetsuppgifter lockar mig också, ingen dag är den andra lik"

Yad Javidi Fastighetstekniker
Fråga oss