Lediga jobb på Einar Mattsson

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Bella, Martin och Linda som berättar vad de gillar mest med att jobba på Einar Mattsson. 

Här är jobben för dig

9 Just nu har vi 9 lediga tjänster

Einar Mattsson söker biträdande förvaltare Brf

Läs mer
Arbetsbeskrivning : I din roll som biträdande förvaltare arbetar du operativt men har huvudansvar för boendekontakten och vardagliga förvaltningsfrågor åt fastighetsägaren. Du kommer arbeta i team tillsammans med uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, ekonom och fastighetstekniker i specifika ...

Einar Mattsson söker projektledare till vår avdelning för utemiljö

Läs mer
Vi söker en Projektledare och markskötselansvarig till vår avdelning Utemiljö med erfarenhet från skötsel och projekt av utemiljö kring bostäder. Som Projektledare och markskötselansvarig bidrar du aktivt till att utveckla den växande verksamheten för att skapa nya affärsrelationer samt säkerställa

Einar Mattsson söker gruppchefer till förvaltningen

Läs mer
Är du en kund- och medarbetarorienterad ledare med högt affärsmannaskap som motiveras av att se både medarbetare och affär utvecklas samt brinner för att arbeta med förvaltning av fastigheter? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Einar Mattsson söker gruppchef till Felavhjälpande underhåll och service

Läs mer
Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB i Stockholm söker nu en kvalificerad Gruppchef till vår avdelning för felavhjälpande underhåll som vill ta verksamheten till nya nivåer. Vi söker dig som drivs av att få jobba med människor och som har ledarerfarenhet från byggbranschen. Låter det som ett jobb

Einar Mattsson söker Uthyrningsansvarig

Läs mer
Som uthyrningsansvarig kommer du självständigt ansvara för att säkerställa uthyrningen av kommersiella ytor inom nyproduktionsprojekt samt befintliga förvaltningsfastigheter, till en optimerad hyresnivå.

Einar Mattsson söker en projektledare energi- och installationer

Läs mer
Är du en van projektledare inom teknisk förvaltning med erfarenhet av värme, ventilation, värmepumpar, styr och övervakning (SÖ) eller energiuppföljning/energioptimering av byggnader. Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Einar Mattsson söker uppdragsansvarig förvaltare

Läs mer
Brinner du för att arbeta med förvaltning av fastigheter och önskar ett utökat ansvar där du får möjlighet att arbetsleda andra? Vill du bli en del av ett familjeägt bolag som är Stockholms största privata fastighetsägare? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Einar Mattsson söker förvaltare BRF

Läs mer
Brinner du för att arbeta med förvaltning av fastigheter? Du kommer arbeta med förvaltning av bostadsrättsföreningar. Beståndet består av bostäder där det även ingår kommersiella lokaler och fastigheterna är främst belägna i Stockholms innerstad.

Einar Mattsson söker gruppchef till bostadsrättsförvaltning

Läs mer
Som gruppchef för Einar Mattssons bostadsrättsförvaltning leder du ett team med ca 10 medarbetare, du har fullt budget- och personalansvar för gruppen samt ansvarar för leverans mot kund.

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”. Du kan också välja att göra en spontanansökan.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"Det är ett företag med fina värderingar, omtänksamma och roliga kollegor – trivs du och har kul på jobbet blir det lättare att prestera bättre och bättre."

Linda Platschef

"Har du ambitionen och viljan att vara med och bygga hus, ha nöjda kunder och bygga Stockholm? Då passar du hos oss. "

Bella Entreprenadingenjör
Fråga oss