Lediga jobb på Einar Mattsson

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Bella, Martin och Linda som berättar vad de gillar mest med att jobba på Einar Mattsson. 

Här är jobben för dig

6 Just nu har vi 6 lediga tjänster

Einar Mattsson söker Affärsutvecklingschef

Läs mer
Till rollen Affärsutvecklingschef söker vi dig som har bred och djup erfarenhet från mark- och projektförvärv inom Byggsektorn i Stockholm.

Einar Mattsson söker förvaltare BRF

Läs mer
Brinner du för att arbeta med förvaltning av fastigheter? Du kommer arbeta med förvaltning av bostadsrättsföreningar. Beståndet består av bostäder där det även ingår kommersiella lokaler och fastigheterna är främst belägna i Stockholms innerstad.

Einar Mattsson söker gruppchef till bostadsrättsförvaltning

Läs mer
Som gruppchef för Einar Mattssons bostadsrättsförvaltning leder du ett team med ca 10 medarbetare, du har fullt budget- och personalansvar för gruppen samt ansvarar för leverans mot kund.

Einar Mattsson söker GDPR-ansvarig

Läs mer
Vill du arbeta för ett ledande bolag i fastighetsbranschen med lång historia? Brinner du för GDPR och trivs med att agera ansiktet utåt samtidigt som du är den som sätter struktur och rutiner? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig! Arbetsbeskrivning : Rollen innebär ansvar för att ta fram, ...

Einar Mattsson söker biträdande förvaltare ROT

Läs mer
Arbetsbeskrivning : I din roll som biträdande förvaltare arbetar du operativt med huvudansvar för boendekontakten och vardagliga förvaltningsfrågor åt fastighetsägare. Du kommer arbeta i team tillsammans med uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, ekonom och fastighetstekniker i specifika ...

Einar Mattsson söker fastighetstekniker

Läs mer
Som fastighetstekniker är du fastighetsägarens ansikte ute på fältet och ansvarar för att hyresgästerna känner sig nöjda och trygga i sin boendemiljö. I rollen som fastighetstekniker ingår rondering med felavhjälpande underhåll av fastigheterna och att avhjälpa fel efter anmälan.

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”. Du kan också välja att göra en spontanansökan.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"Det är ett företag med fina värderingar, omtänksamma och roliga kollegor – trivs du och har kul på jobbet blir det lättare att prestera bättre och bättre."

Linda Platschef

"Har du ambitionen att bygga hus, ha nöjda kunder och vara med och bygga Stockholm? Då passar du här. "

Bella Entreprenadingenjör
Fråga oss