Lediga jobb på Einar Mattsson

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Bella, Martin och Linda som berättar vad de gillar mest med att jobba på Einar Mattsson. 

Här är jobben för dig

5 Just nu har vi 5 lediga tjänster

Platschef nyproduktion

Läs mer om jobbet

Nu söker vi ytterligare en platschef till ett stort kommande nyproduktionsprojekt beläget vid Telefonplan i centrala Stockholm. Är du den vi söker?

Förvaltare för bostadsrättsföreningar

Läs mer om jobbet

Brinner du för att arbeta med förvaltning av fastigheter? Vill du bli en del av ett familjeägt bolag som är Stockholms största privata fastighetsägare och som även arbetar med externa förvaltningsuppdrag? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Gruppchef bostadsrättsförvaltning

Läs mer om jobbet

Är du en kund- och medarbetarorienterad ledare med högt affärsmannaskap? Motiveras du av att se både medarbetare och affär utvecklas? Brinner du för att arbeta med förvaltning av fastigheter? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Fastighetsförvaltare

Läs mer om jobbet

Vi söker en fastighetsförvaltare som kommer att arbeta med förvaltning av hyresrätter för Einar Mattssons egna fastighetsbestånd. Fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad och består av bostäder och där det även ingår kommersiella lokaler.

GDPR-ansvarig

Läs mer om jobbet

Brinner du för GDPR och trivs med att agera ansiktet utåt samtidigt som du är den som sätter struktur och rutiner? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”. Du kan också välja att göra en spontanansökan.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"Det är roligt och stimulerande att jobba här eftersom det är lätt att kunna vara med och påverka både verksamhetens och min egen utveckling. Det är ett företag med fina värderingar, omtänksamma och roliga kollegor – trivs du och har kul på jobbet blir det lättare att prestera!"

Linda Platschef

"Inom fastighetsbranschen finns det massor att göra just nu. "

Bella Entreprenadingenjör
Fråga oss