Einar Mattsson söker en projektledare energi- och installationer

Toppbild

Arbetsbeskrivning

Som projektledare inom Einar Mattssons fastighetsförvaltning och vår tekniska avdelning ingår du i ett team med fokus på energi och teknik i våra fastigheter. Dina projekt kommer att bestå av planering och upphandling inför samt byten av värmeundercentraler, fläktar- och ventilationssystem, utbyte och utbyggnad av lokala SÖ som ska kopplas upp mot SCADA. Vidare kommer du att arbeta med energiuppföljning, utredningar och kartläggningar. I denna roll arbetar du nära drifttekniker, förvaltare och avdelningen teknik- och energi där du är hemmahörande.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst tekniskt gymnasium i grunden, eventuell vidareutbildning inom installationsteknik eller energi är meriterande.
Du har minst fem års erfarenhet av arbete inom teknisk förvaltning med kunskap inom energi eller installation alternativt som energispecialist eller liknande.
Vi använder Office 365 och andra tekniska system så du bör med lätthet kunna sätta dig in i dessa.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som arbetar självständigt likväl som i team. Du är lyhörd och kommunikativ. Du har förmågan att hitta lösningar och är initiativrik i det dagliga arbetet. Du trivs i föränderliga miljöer och drivs av viljan att förbättra i befintliga fastigheter.

Jobba hos oss

Rollen är placerad på Einar Mattssons kontor i centrala Stockholm och du kommer i det dagliga arbetet att rapportera till avdelningschef.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering arbetar Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB med Experis Engineering. För frågor angående tjänsten kontakta Lars Buvall, ansvarig rekryteringskonsult, på 076-1420287.

Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Projektledare energi- och installationer

 

Om Einar Mattsson
Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.

Sista ansökningsdag: 2020-08-23
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss