Einar Mattsson söker Projektchef

Toppbild

Ditt uppdrag

Som projektchef leder du både projektet och projektteamet där du har den yttersta ansvaret för projektets uppsatta resultat. Utöver att hålla projektekonomin, tidplaner, säker arbetsmiljö och följa myndighetskrav arbetar du även aktivt med att underhålla och utveckla arbetssätt för ökad produktivitet samt säkerställa implementering av nya processer. Du har en nyckelroll och driver flera parallella projekt i olika faser; från deltagande i idéskeden till färdigställande av projekt.

Du coachar och utvecklar dina medarbetare; du har ett övergripande ansvar för produktionspersonalen samt är direkt ansvarig över platschef, entreprenadingenjörer och arbetsledare.

Vem är du?

Du har gedigen erfarenhet av både nyproduktion- och ROT-projekt, och är affärsmässig och vet att ta tillvara på möjligheter som främjar tillväxt och lönsamhet.

Du har flerårig arbetslivserfarenhet och mycket god bygg- och produktionsteknisk kunskap. Du har mycket goda kunskaper och är erfaren inom hela byggprocessen, från tidiga skeden till färdig entreprenad. Därtill har du mycket god erfarenhet av att leda och coacha medarbetare samt att du har relevant akademisk utbildning alternativt motsvarande erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser att du är strategisk med ett målfokuserat arbetssätt, du ser möjligheter till förändring och till långsiktighet. Du är lyhörd, har en kommunikativ förmåga och skapar förtroendefulla relationer genom god dialog. Du är handlingskraftigt och initiativrik och har en väl utvecklad problemlösningsförmåga.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, din framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt - och fastighetsbolag.

Kontakt

Einar Mattsson samarbetar med Experis i denna rekrytering. Alla frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen hanteras därför av Experis kontaktpersoner Håkan Kempel, Hakan.Kempel@se.experis.com 08-736 28 46 eller Mattias Sahlström 08-736 11 13, mattias.sahlstrom@se.experis.com. Du söker tjänsten här

Einar Mattsson genomför bakgrundskontroller på slutkandidater.

Vi arbetar med löpande urval - så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Sista ansökningsdag: 2020-12-20
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss