Nyproduktion Pågående

Telefoncentralen

Telefonplan

På bästa läge i Telefonplan uppför Einar Mattsson 157 nya bostadsrätter. Läget är mycket centralt med tunnelbanan på cirka 100 meters avstånd samt närhet till matbutik och restauranger. 

Våra fastigheter och projekt / Telefoncentralen

Aktuell status

dec 2018
Planerat
Kvartal 1 2020
Byggstart
Kvartal 1 2021
Säljstart
Kvartal 4 2021
Inflyttning
Planerat
dec 2018
Byggstart
Kvartal 1 2020
Säljstart
Kvartal 1 2021
Inflyttning
Kvartal 4 2021

Telefoncentralen

Attraktiva Telefonplan står inför en omfattande utveckling. Detaljplanen medger byggnation om 14 000 kvadratmeter varav 12 000 avser bostäder och 2 000 centrumändamål. Einar Mattsson uppför här 157 bostadsrätter i och med bygget av brf Telefoncentralen. Inflyttning beräknas kunna påbörjas under kvartal 4 2021.

På den förvärvarade fastigheten planerar Einar Mattsson för nyproduktion av bostadsrätter. Läget är mycket centralt på Telefonplan med tunnelbanan på cirka 100 meters avstånd samt närhet till matbutik och restauranger. 

Bottenplan får en takhöjd på fem meter med studiolägenheter i två etage och egen ingång. Genomgående för projektet är effektivt planerade lägenheter med stora och vackra fönster och på taken planeras för gemensamma umgängesytor med växthus och odlingslådor för de boende. I bottenplan planeras också för 4-6 lokaler som ska bidra till en mer levande stadsmiljö.

Få information om projektet

För att ta del av information om projektet kan du skriva upp dig på vårt nyhetsbrev längre ned på sidan. När du gjort detta kommer du att få mejl när det närmar sig säljstart i projektet. Senare lanseras en projektsida, brftelefoncentralen.se, där du hittar information om husen, området, lägenheterna, planlösningar kontaktuppgifter till mäklare – samt hur du går till väga för att köpa en bostad.

Mer information om området hittar du på Stockholm stads webbplats.

Fakta

  • LM Ericssons Väg Adress:
  • Telefonplan Område:
  • 157 Bostadsrätter:
  • 6 Lokaler:
  • 2020-2021 Byggår:
  • 9932 m2 Yta:
  • Bostadsrätt Typ:
2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss