Fastighetstekniker

Till rollen som Fastighetstekniker söker vi dig som har driftkompetens och förståelse för sambandet mellan fastighetens olika system.

Genom ditt genuina intresse och din kompetens bidrar du till att utveckla drift- och underhållsverksamheten samt effektivisera fastigheterna ur ett totalkostnadsperspektiv. Einar Mattsson Fastighetsdrift är idag ett team som kännetecknas av hög kompetens och en väldigt god stämning.


Exempel på arbetsuppgifter är exempelvis:

  • Arbeta förebyggande med tillsyn, skötsel, och förbättringar av byggnad och fastighetstekniska system
  • Samordna och kontrollera tekniskt arbete i fastigheter som utförs av egen personal eller sidoleverantörer
  • Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda.
  • På egen hand eller i samarbete med övriga i teamet utföra felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och mindre projekt.
  • Daglig kommunikation med kund, hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.


Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med inriktning på fastighetstekniksdrift eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har kunskap inom bl a el och VVS. Du är en god kommunikatör i tal och i skrift.

Du har tidigare arbetat inom teknisk förvaltning med fokus på utförande och drift av fastighetsrelaterade projekt.

Du är serviceinriktad och ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat. Du gillar att jobba med förbättringar och utveckling, ser vad som behöver göras och är beredd att rycka in där det behövs.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Tjänsten är placerad i Stockholm. B-körkort är ett krav.

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rasti Diako eller Robert Comstedt via vår växel 08-586 263 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss