Einar Mattsson Byggnads Ab söker projekteringschef

Toppbild

Du ansvarar för en effektiv och kvalitetssäkrad projektering från systemhandling till färdig bygghandling. Du är en van ledare som vet hur man på bästa sätt bidrar till att utveckla företagets verksamhet, affär och medarbetare.

Ditt uppdrag

Som projekteringschef har du en nyckelroll i projekteringsarbetet men även för att utveckla och underhålla arbetssätt.

Du leder både projektering och projekteringsteamet där du har det yttersta ansvaret för projekteringen. Utöver att hålla de ekonomiska och kvalitativa ramarna i projekteringsfasen arbetar du även aktivt med att underhålla och utveckla arbetssätt för ökad produktivitet samt säkerställer implementering av nya processer. Du är därtill BAS P och ansvarig för att ta fram och säkerställa arbetsmiljöplan från tidigt skede till driftskede och stöttar i produktionstekniska frågor som kan komma att leda till hinder i produktionen.

Du har en nyckelroll och driver flera parallella projekt i olika faser.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser att du är strategisk med ett målfokuserat arbetssätt, ser möjligheter till förändring och till långsiktighet. Du är lyhörd, har en kommunikativ förmåga och skapar förtroendefulla relationer genom god dialog. Du är handlingskraftig, initiativrik och har en väl utvecklad problemlösningsförmåga.

Du har mycket god kompetens inom projektering av bostäder och gärna erfarenhet av BIM och andra IT-relaterade verktyg för projektering. Du är även erfaren inom produktionsplanering samt har mycket god kompetens inom byggteknik.

Därtill har du mycket god erfarenhet av att leda, coacha och motivera medarbetare.

Förmodligen har du relevant akademisk utbildning eller så har du tillskansat dig motsvarande erfarenhet från arbetslivet

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt - och fastighetsbolag.

Kontakt

Einar Mattsson samarbetar med Experis i denna rekrytering. Alla frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen hanteras därför av Experis kontaktpersoner Håkan Kempel, Hakan.Kempel@se.experis.com 0730-211 833 eller Mattias Sahlström 08-736 11 13, mattias.sahlstrom@se.experis.com. Du söker tjänsten här

Einar Mattsson genomför bakgrundskontroller på slutkandidater.

Sista ansökningsdag: 2020-12-20
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss